خانه / کشمش / خرید عمده کشمش تیزابی

خرید عمده کشمش تیزابی

کشمش نوعی خشکبار است که از مزه شیرین و خواص فوق العاده ای بهره مند می باشد، کشمش حاصل خشک شدن انگور است، این محصول با توجه به تنوع رقم و گونه کشمش دارای انواع مختلفی بوده و از لحاظ شکل و طعم و اندازه با یکدیگر تفاوت هایی دارند، کشمش تیزابی یکی از انواع کشمش است که با استفاده از ماده ای قلیایی به اسم تیزاب آن را تهیه می نمایند، جهت اطلاع از قیمت خرید عمده کشمش تیزابی درجه یک می توانید به پایگاه آنلاین در این خصوص مراجعه نموده و یا از طریق راه های ارتباطی درج شده در سایت با کارشناسان بخش فنی و پشتیبانی محصول ارتباط بگیرید.

خرید عمده کشمش تیزابی

۶ نکته مهم در هنگام خرید کشمش

6 نکته مهم در هنگام خرید کشمشدر ادامه مطلب می خواهیم به ۶ نکته مهم در هنگام خرید انواع کشمش جهت اطمینان از محصول خریداری شده بپردازیم.

همانطور که مستهضرید کشمش میوه رسیده انگور است که به روش های مختلفی نظیر تیزابی، سایه خشک، آفتابی تهیه می شود.

که هر کدام از این نوع کشمش ها موارد کاربرد متنوعی در صنایع غذایی داشته و از انواع هسته دار و بدون هسته تهیه می شوند.

در رابطه با انواع کشمش ها می توان به کشمش سیاه، سبز، طلایی، قرمز، مویز یا سیاه اشاره داشت، کشمش سیاه همان مویز است که از انگور شاهانی به دست می آید.

کشمش زرد رنگ و باریک، کشمش مخصوص آجیل و مشکل گشا بوده و کشمش قهوه ای یا زرد تیره مخصوص پلو می باشد.

از کشمش های زرد و سبز رنگ و سایر ارقام دیگر در پخت کیک و کلوچه و سایر شیرینی های سنتی و محلی نیز استفاده می نمایند.

۶ نکته حائز اهمیت در خصوص خرید کشمش مواردی از قبیل زیر هستند:

  • توجه به برند و اعتبار شرکت تولید کننده محصول
  • توجه به تنوع رقم و موارد کاربرد محصول
  • توجه به اصالت کالای خریداری شده
  • روش تولید و خشک کردن کشمش 
  • نوع بسته بندی و شیوه اصولی و بهداشتی بسته آن
  • تاریخ تولید و انقضای محصول

و سایر موارد دیگر

برترین شهرهای فعال در حوزه تولید کشمش

در خصوص معرفی برترین شهرهای فعال در حوزه تولید کشمش می توان به شهرهایی نظیر کاشمر، بناب، همدان، خراسان رضوی، بوئین زهرا، ملایر و بسیاری استان ها و شهرهای مناطق غرب کشور اشاره داشت.

کشمش ها با توحه به رقم و گونه داری اندازه ها و رنگ های و اشکال متنوعی هستند، که کیفیت هر کدام از آنها به تبعیت از کیفیت انگور و روش خشک نمودن آن بستگی دارد‌.

کشمش از جمله خشکباری است که علاوه بر طعم و مزه شیرین و دلنشینی که دارد به سبب داشتن انواع ویتامین ها نظیر B ،C ،K و انواع مواد معدنی نظیر پتاسیم، کلسیم و غیره از خواص طبی و درمانی ارزشمندی برخوردار می باشد.

از مهمترین خواص کشمش به علت داشتن انواع ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن می توان موارد زیر را برشمرد:

  • کشمش سرشار از آنتی اکسیدان بوده به همین دلیل در پیشگیری از انواع سرطان ها به خصوص سرطان معده و پروستات از اهمیت بسزایی برخوردار است.
  • در کاهش کلسترول خون و فشار خون تاثیر بسزایی دارد.
  • به دلیل داشتن پتاسیم به عملکرد بهتر کلیه ها کمک کرده و برای افرادی که سنگ کلیه دارند مفید می باشد.
  • در سلامت پوست و مو تاثیر فوق العاده ای دارد.
  • سرشار از فیبر است و اختلالات دستگاه گوارش را برطرف می کند.
  • سرشار از ویتامین ث است و برای سلامت دهان و دندان مفید است.
  • افزایش باروری و تحریک میل جنسی از دیگر خواص آن است.
  • سرشار از کلسیم بوده و در درمان پوکی استخوان مفید است.
  • به دلیل داشتن فسفر و پروتئین از ابتلا به بیماری پارکینسون و آلزایمر جلوگیری می کند.

و بسیاری خواص دیگر

بازار های خریدار کشمش های صادراتی ایرانی

بازار های خریدار کشمش های صادراتی ایرانیاگر خریدار کشمش های صادراتی هستید و میخواهید این محصول را بالاترین کیفیت ها با قیمتی باورنکردنی تهیه نمایید می توانید از طریق بازارهای عمده فروشی این محصولات به صورت مستقیم و بدون واسطه اقدام بفرمایید.

طعم و مزه دلنشین و خواص فوق العاده کشمش و کاربردهای متنوع آن در صنایع تبدیلی مواد غذایی سبب شده تا این نوع خشکبار نه تنها در بازارهای داخلی بلکه در بازارهای بین المللی نیز از طرفداران بیشماری را به خود اختصاص دهد.

ایران بعد از ترکیه و امریکا به عنوان سومین کشور صادر کننده خشکبار به ویژه کشمش در جهان به شمار می رود که از عمده کشورهای وارد کننده این محصول ایرانی می توان به اغلب کشورهای خاورمینانه و منطقه ای نظیر عراق، امارات و غیره و برخی کشورهای اروپایی نظیر آلمان و استرالیا اشاره کرد.

از مهمترین نکات حائز اهمیت در خصوص کشمش های صادراتی رعایت نکات بهداشتی در بسته بندی و ارسال کالا با حمل و نقل استاندارد و دیگری توجه به مرغوبیت و کیفیت کشمش و همچنین توجه به طعم و مزه و شکل ظاهری و قیمت های اصولی آن است.

روش نگهداری اصولی کشمش نیز نکته مهم دیگری است که به منظور حفظ کیفیت و ماندگاری کشمش باید به آن توجه نمود.

جهت نگهداری کشمش در طولانی مدت بدون تغییر در کیفیت و طعم آن بهتر است آن را در ظروف دربسته و در یخچال نگهداری نمایید.

مهمترین ویژگی های کشمش های تیزابی

در ادامه مطلب قصد داریم تا در رابطه با مهمترین ویژگی های کشمش های تیزابی و تهیه کشمش به این روش اشاره نماییم، پس تا پایان مطلب با ما همراه شوید.

کشمش های تیزابی که به کشمش هاب سبزه نیز معروف می باشد از دو نوع انگور دانه دار و بدون دانه تهیه می شوند‌.

رنگ این کشمش ها از سبز متمایل به زرد و یا زرد متمایل به قهوه ای روشن و خرمایی متغیر می باشد.

این کشمش ها از ظاهر مطلوب و اندازه مناسبی بهره مند هستند و از لحاظ ظاهری حالت براق و چربی دارند.

اما چرا کشمش تیزابی با این نام اطلاق می شود؟

همانگونه که پیشتر مطرح شد کشمش ها به روش های متنوعی خشک می گردند که یکی از آنها با استفاده از ماده تیزاب می باشد.

ماده تیزاب در واقع نوعی سنگ قلیایی سیاه رنگ است که برخی افراد آن را با نام دیگرش شغاز می شناسند.

همانطور که میدانید انگورها به خاطر داشتن الیاف و پوست محکمی که دارند خروج آب از آنها مشکل بوده به همین سبب فرایند خشک شدن طولانی دارند.

طولانی بودن پروسه تولید کشمش سبب پوسیده شدن و خراب شدن کشمش شده و در نتیجه در کاهش کیفیت این ماده اثر گذار خواهد بود.

این سنگ قلیایی که شیره منجمد شده گیاهی با نان اشنان است سبب تسریع در فرایند خشک شدن انگور می گردد.

این سنگ قلیایی در اثر تماس با انگور در نازک شدن پوسته انگور تاثیر داشته و حفره ها و منافذ ریزی در پوسته آن ایجاد می نمایند، که این کار سبب خشک شدن انگور در مدت زمان کوتاه تر بدون تلفات و کاهش کیفیت کشمش خواهد شد.

خشک شدن انگور به این روش ۵ الی ۸ روز زمان می برد.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: علی علوی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09122815195
پست الکترونیکی: kararaisins@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش کشمش آفتابی بسته بندی شده

فروش کشمش آفتابی بسته بندی شده  با قیمت ارزان

فروش کشمش آفتابی بسته بندی شده  با قیمت ارزان به صورت مستقیم و بدون حضور …

پاسخی بگذارید

آراد برندینگ