خانه / کشمش / فروش کشمش پلویی درجه یک

فروش کشمش پلویی درجه یک

فروش کشمش پلویی در اکثر خشکبار فروشی ها‌ و فروشگاه های مواد غذایی انجام می شود‌. انواع کشمش پلویی مرغوب، درجه یک و دستچین به صورت عمده و جزئی در مراکز فروش عمده قابل دسترسی است. برخی از این بسته بندی ها دارای برند خاص و برخی فاقد برند هستند.

فروش کشمش پلویی درجه یک

بررسی خواص و کاربرد کشمش پلویی

بررسی خواص و کاربرد کشمش پلویی

کشمش پلویی دارای خواص درمانی وکاربرد بسیار زیادی است. از همه این کاربرد ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 از این خشکبار خوش طعم به عنوان موادی از مواد سالاد میوه و سبزیجات استفاده می شود.

در پخت انواع کیک، کلوچه و شیرینی کشمشی از این خشکبار خوش طعم استفاده می شود.

در پخت کشمش پلو، عدس پلو با کشمش مورد استفاده قرار می گیرد.

می تواند به عنوان جایگزین قند و شکر باشد.

در پودینگ ها و دسرها استفاده می شود.

خواص کشمش پلویی:

کشمش پلویی نقش بسزایی در حفظ سلامت قلب و کاهش فشار خون دارد. مصرف روزانه‌ی کشمش همراه تنقلات دیگر، برای درمان و کاهش فشار خون توصیه می شود.

مصرف کشمش برای رفع کم خونی مفید است.

 کشمش اشتها آور است سموم بدن را دفع میکند، ضعف عمومی را برطرف می‌کند و در فعالیت کلیه ها نقش دارد .

کشمش پلویی، فیبر بالایی دارد و به بهبود حرکات روده کمک می‌کند به همین جهت مشکل یبوست را برطرف می کند. برای حفظ تراکم استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان مصرف کشمش توصیه می شود. به همین علت، مصرف آن برای زنان قبل از دوران یائسگی نیز توصیه می‌شود.

کشمش پلویی، کاهش دهنده کلسترول است.

انگور مورد استفاده در تولید کشمش پلویی

انگور مورد استفاده در تولید کشمش پلویی

برای تبدیل انگور به کشمش، راه و روش های  متفاوتی وجود دارد که می توان به شرح و‌ توضیح در رابطه با آن ها پرداخت: 

 بهترین و باکیفیت ترین کشمش پلویی درجه یک، تهیه شده از انگوری است که به جای استفاده از مواد شیمیایی، در هوای آزاد و در معرض نور خورشید یا سایه خشک شده باشد. در واقع ارگانیک باشد.

کشمش سیاه یا قهوه ای ، به کشمش پلویی معروف است. به این علت معروف به این نام است که در کنار عدس پلو و در بعضی موارد همراه با پلو استفاده  می شود.برای تهیه کشمش پلویی از انگور بی دانه استفاده می شود. انگور بی دانه یکی از مهم‌ترین انگورها برای تهیه کشمش پلویی می باشد.

برای تولید کشمش پلویی، وقتی که انگور از درخت چیده می شود، بدون استفاده از هیچ افزودنی آن را بر روی زمینی تمیز در زیر نور خورشید پهن می کنند تا خشک شود، بعد از  اینکه خشک شد به رنگ قهوه ای در می آید که به آن کشمش پلویی  گفته می شود. در روش توضیح داده شده، تهیه ارگانیک است.

برای درست کردن کشمش پلویی انگورها را پس از شستشو در داخل وان های بزرگی ریخته و آنها را به کوره برای خشک شدن انتقال می دهند. پس از خشک شدن کشمش ها مرحله دم گیری کشمش آغاز می شود .هنگامی که دم‌گیری کشمش ها به پایان رسید آنها را به کشمش درجه یک ، دستچین و… دسته بندی می‌کنند.

انواع کشمش موجود در بازار:

۱) کشمش پلویی قرمز

۲) کشمش زرد طلایی: از محبوب ترین انگورهای بی دانه، تولید می شود. 

۳) کشمش پلویی سیاه رنگ

۴)کشمش پلویی تیز آبی: دارای رنگ زرد روشن تا قهوه ای می باشد.

۵)کشمش آفتابی: در زیر آفتاب خشک می شود و رنگ آن قهوه ای است.

۶)کشمش سایه آفتاب: رنگ کشمشی که به روش سایه آفتاب تولید می شود، سبز است.

اطلاعاتی درباره ارزش غذایی کشمش

اطلاعاتی درباره ارزش غذایی کشمش

کشمش دارای ارزش غذایی بالا و مواد معدنی مورد نیاز برای بدن است.

از جمله این ارزش های غذایی و مواد مورد نیاز بدن می توان به موارد زیر اشاره کرد: 

کشمش از استرس می کاهد. خستگی را برطرف می‌کند و سبب تقویت اعصاب می‌شود. همچنین در بالا بردن قدرت حافظه نیز نقش دارد.

معمولاً به کسانی که ریزش مو دارند و پوست سر آنها پوسته پوسته می شود مصرف کشمش توصیه می شود. در واقع کشمش از بین برنده بیماری های پوست و مو‌است. شوره سر را از بین میبرد و باعث تقویت مو می شود.

کشمش غنی از مواد معدنی مانند: کلسیم، فسفر، پتاسیم و منیزیم و… است.

کلسیم موجود در کشمش، تقویت کننده استخوان و پیشگیری کننده از پوکی استخوان است.

قند موجود در کشمش، فروکتوز و گلوکز است. این قندها موجب پوسیدگی دندان نمی شوند. پس هنگام مصرف کشمش نباید نگران سلامت دندان ها بود. قندی که باعث خراب شدن دندان ها می شود، ساکارز است.

ویتامین K موجود در کشمش، باعث جلوگیری از رسوب کلسیم در عروق می شود و از این طریق به سلامت قلب و عروق کمک می کند.

کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می‌کند.

وجود فیبر زیاد در کشمش به کاهش کلسترول و به بهبود عملکرد روده‌ها کمک می‌کند و بر کارکرد درست روده ها تاثیر گذار است. پتاسیم موجود در کشمش، سبب کاهش فشارخون و جلوگیری از دفع مایعات بدن می‌شود.

سلنیوم موجود در کشمش برای سلامت پوست بسیار مفید است.

مصرف کشمش به زنان در دوران بارداری توصیه می شود. بر رشد جنین      تاثیر گذار است. به مادر انرژی می دهد و می تواند انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند. همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن مادر می شود که در این شرایط، بدن را در برابر بیماری ها محافظت می کند.

در دوران بارداری،علی الخصوص در ماه های آخر، احتمال گرسنگی مادر بسیار زیاد است. مصرف کشمش باعث حس سیری در مادر شود و از مصرف بی رویه مواد غیر مغذی جلوگیری می کند.

مصرف کشمش باعث افزایش خون می شود.

لازم به تذکر است، با وجود فواید زیادی که کشمش دارد بعضی از افراد باید در مصرف آن صرفه جویی کنند. افراد دیابتی باید با مشورت پزشک خود و رعایت رژیم غذایی از این ماده مغذی استفاده کنند زیرا قند آن بالا است و نمی توان آن را بی رویه مصرف کرد.

در زنان بارداری که دارای دیابت بارداری هستند، باید با دستور پزشک کشمش را استفاده کنند.  بعد از مصرف کشمش با توصیه پزشک، قند آنها مدام باید چک شود.

قیمت فروش کشمش پلویی

قیمت فروش کشمش پلویی

قیمت کشمش پلویی به عوامل مختلفی مانند نوع و قیمت انگور استفاده شده  در کشمش، بوجاری بودن یا نبودن آن، نحوه خشک کردن انگور، فله بودن یا بسته بندی بودن کشمش و…بستگی دارد.

برای به دست آوردن قیمت به روز کشمش، می توانید از طریق مراجعه به سایت اینترنتی و آنلاین معتبر از آن اطلاع پیدا کنید.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: علی علوی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09122815195
پست الکترونیکی: kararaisins@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش کشمش آفتابی بسته بندی شده

فروش کشمش آفتابی بسته بندی شده  با قیمت ارزان

فروش کشمش آفتابی بسته بندی شده  با قیمت ارزان به صورت مستقیم و بدون حضور …

پاسخی بگذارید

آراد برندینگ