خانه / کشمش / مرکز فروش کشمش در تهران

مرکز فروش کشمش در تهران

کشمش از اقسام با خاصیتی ست که به شکل قابل توجهی انرژی بدن انسان را تأمین می نمایند. در واقع باید بیان کرد که این محصول پر طرفدار همیشه با استاندارد های شاخصی که دارد مد نظر، بسیاری از مصرف کنندگان می باشد. از طرفی بری کسب آن در حجم دلخواه باید هزینه های متفاوتی نیز پرداخت شوند. در این زمینه مرکز فروش کشمش در تهران همواره توزیعات استاندارد و ویژه ای را بر پا می کند.

مرکز فروش کشمش در تهران

دلایل اهمیت تولید و مصرف کشمش

دلایل اهمیت تولید و مصرف کشمشاین گونه محصولات چون دارای خواص متعدد و فراوانی هستند همواره مورد تقاضای مصرف کنندگان بوده و از این نظر، کارخانجات به نامی سعی در تولیدات بی شماری از آن ها برای رفع نیاز های متداول افراد دارند. در این زمینه خاصیت هایی که برای این اقسام لحاظ شده در موارد زیر خلاصه می شوند که منجر به، مصرف دائمی افراد از این محصولات گشته است :

  1. آنتی اکسیدانی که در این اقلام وجود دارد از تخریب سلول های بدن جلوگیری می کند.
  2. چون منیزیم کافی در آن ها لحاظ شده است می توان برای مقابله با پوکی استخوان و کلیسم رسانی به اسکلت بدن کمک شایانی گرفت. به همین دلیل است که قبل از یائسگی خوردن آن ها بسیار توصیه می شود.
  3. افراد دیابتی با مصرف آن ها می توانند به شکل مؤثری در کنترل قند خون کمک رسانی کنند. این خوراکی در واقع جایگزین بسیار مناسبی برای قند و شیرینی جات های شیمیایی به شمار می روند.
  4. رشد سلول های سرطانی با مصرف روزانه این اقلام تا حد زیادی قابل پیشگیری و کنترل هستند. 
  5. در صورتی که به مدت ۴ هفته و هر روز این اقلام را در وعده های غذایی خود بگنجانید مشاهده خواهید کرد که، کلسترول بد خون شما به میزان شگفت آوری پایین می آید.
  6. عملکرد صحیح رگ های بدن با خوردن متداول این اقسام عملی می گردد.
  7. داشتن چشمانی قوی با قدرت بینایی بالا در صورت مصرف این نمونه ها فراهم شدنی است.
  8. مواد مغذی و ویتامین هایی که در این اقلام وجود دارند باعث می گردند تا، گرفتگی و اسپاسم عضلانی برطرف شده و دیگر حالت درد و خستگی نداشته باشید.
  9. در شرایطی که قصد دارید وزن خود را تا حد زیادی کاهش دهید بهتر است در یک برنامه غذایی اصولی مصرف این فرآورده ها را، در آن جای دهید. با استفاده مناسب از این اقلام به مدت چند  ماه اضافه وزن خود را از بین خواهید برد.

به این شکل است که روزانه بر میزان این محصولات استاندارد در سطح کشور افزوده می گردد زیرا در این زمینه، درخواست های متعددی ارائه می شوند.

آشنایی با روش های مختلف تولید کشمش

آشنایی با روش های مختلف تولید کشمشروش تولید کشمش در یک نگاه کلی یا به صورت خانگی انجام می پذیرد و یا این که، به شکل صنعتی و در کارخانه ها شکل می گیرد. در هر دو حالت دانش کافی برای تهیه این اقلام استفاده می شوند تا این که نمونه های ممتازی، به افراد اختصاص پیدا کنند.

در شیوه سنتی کشاورزان می کوشند تا با مستقر کردن خانه باغ هایی که به بارگاه بهداشتی موسوم هستند اقدام به تولید کشمش، در مجاورت تاکستان کنند. از سویی در راهکار صنعتی لازم است تا انگور های تحویل گرفته شده به کارخانه ها فرستاده شوند تا این که، بدون دخالت دست مراحل خشک سازی انجام شده و غربال گری صورت پذیرد.

در این امر لازم به ذکر است که با استفاده از دستگاه هایی کاملا اتوماتیک و پیشرفته نمونه هایی تهیه شده و در بسته بندی های مختلفی جای می گیرند. نا گفته نماند که در کلیه فرآیند این امور استاندارد هایی تعیین شده اند که متخصصان، به رعایت کامل آن ها می پردازند.

جا دارد که بیان کنیم در حالت کلی روش تیزآب یکی از متداول ترین شیوه های کشمش سازی در دنیاست که در آن، مایعات قلیایی بیشتر لحاظ می شوند. از طرفی باید بیان کرد که در این حالت برای خشک کردن سریع تر، سطح خارجی انگور ها را به مواد شیمیایی آغشته می نمایند.

این تیزآب ها به طور کلی از عناصر متعددی ساخته می شوند که عبارتند از : ۲ تا ۳٫۵ کیلوگرم کربنات پتاسیم، یک لیتر روغن استرالیایی و ۵۰ لیتر آب. 

چگونه می توان به بالاترین کیفیت کشمش دست یافت؟

چگونه می توان به بالاترین کیفیت کشمش دست یافت؟برای در دست گرفتن کشمش باکیفیت باید نکات خاصی مد نظر قرار بگیرند که در ادامه سعی شده برای بالا بردن اطلاعات افراد، اشارات مختصری به این امور شود. در یک دید کلی این امور مهم عبارتند از :

  1. در ابتدا باید از انگور هایی استفاده شود که در نهایت استاندارد موجود می باشند. در واقع کیفیت لحاظ شده در این اقسام سبب می شود تا برترین انواع را به خود اختصاص دهید.
  2. مورد بعدی به این موضوع اشاره دارد که نظارت های دائمی بر روند تولید این اقلام صورت بگیرند. این اقدامات که توسط کارشناسان و متخصصان ماهری انجام می پذیرند باعث می شوند تا، استاندارد لحاظ شده در اقلام متنوع آن ها تضمین گردند.
  3. از طرفی باید در روند فراهم سازی این تولیدات مجهز ترین دستگاه ها و نیز پیشرفته ترین شان لحاظ شوند تا این که، بازدهی امر به شکل قابل ملاحظه ای بالا رود.
  4. سعی شود که در کلیه مراحل ساخت کلیه اصول بهراشتی و سلامت نیز رعایت گردد تا به نحوی، مشکلی در نمونه های تهیه شده پیش نیاید.
  5. گفتنی ست که تازگی و نیز رسیده بودن انگور های انتخاب شده نقشی مؤثر را در بالا بردن کیفیت کشمش ها دارند.
  6. معولا برند های تولید کننده در این زمینه ارائه دهنده محصولاتی هستند که بالا ترین کیفیت ها را، به خود اختصاص داده اند. کسب اقلام مصرفی از این مارک های خوش نام این اطمینان خاطر را در اختیار شما می گذارد تا، نمونه های کاملا درجه یکی را مورد استفاده قرار دهید.

مراحل تولید کشمش های تازه صادراتی

مراحل تولید کشمش های تازه صادراتیمراحل تولید کشمش صادراتی به صورت زیر انجام می پذیرد تا در نهایت، نمونه های کاملا استانداردی در اختیار متقاضیان قرار بگیرند.

  • بوجاری مقدماتی و اولیه
  • شست و شوی صحیح و اصولی : از نظر آلودگی چسبندگی و رطوبت به شکل موثری بررسی می شود.
  • گوگردی زنی متناوب : این پروسه به مدت ۴ تا ۵ ساعت به طول می انجامد.
  • روند خشک سازی : بعد از آبگیری با توجه به مدت زمان و بعد مسافت محصولات صادراتی اقلام وارد خشک کن می شوند.
  • عمل غربال گری : تنظیم رطوبت در این زمینه باعث می شود تا مرغوبیت آن ها در طول سفر حفظ شود.
  • طبقه بندی و سورتینگ : با استفاده از دستگاه های سورت لیزری یکنواختی شرایط کنترل می گردد.
  • بسته بندی : با توجه به حجم آن ها جعبه بندی منظمی ایجاد می شوند.

در این راستا با ارائه اقلامی درجه یک و نیز فروش عمده کشمش ها، خریداری متعددی انجام می گیرند.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: علی علوی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09122815195
پست الکترونیکی: kararaisins@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش کشمش آفتابی بسته بندی شده

فروش کشمش آفتابی بسته بندی شده  با قیمت ارزان

فروش کشمش آفتابی بسته بندی شده  با قیمت ارزان به صورت مستقیم و بدون حضور …

پاسخی بگذارید

آراد برندینگ